Forbo Flooring söker Projektsäljare

Vill du utvecklas med oss på den svenska golvmarknaden?

Forbo Flooring söker dig som med lust och energi vill sälja våra högkvalitativa golvprodukter på den svenska marknaden. 

Vi erbjuder dig ett rörligt och intensivt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer in i en aktiv försäljningsorganisation med ett mycket starkt produktsortiment och vi ger dig ett av golvmarknadens bästa marknadsstöd.

Som projektsäljare har du eget kundansvar för såväl befintliga som nya köpande kunder, d v s golventreprenörer inom distriktet. Du kommer också att bearbeta arkitekter, fastighetsägare, byggföretag och återförsäljare, vilket innebär att föreslå produkter och totala golvlösningar för dessa. Du är ansvarig för hela säljprocessen från att identifiera nya affärer till att offerera och hålla i projekt mot kund fram till färdig lösning.

Din placeringsort är Göteborg, och ditt huvudsakliga arbetsområde och säljansvar är Västra Götaland. Du kommer att utgå från hemmet och tillhör region väst. Du rapporterar direkt till ansvarig regionchef. 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av framgångsrikt och kvalificerat försäljningsarbete. Vi värdesätter om du har någon form av marknadsekonomisk eller byggteknisk utbildning. Kunskap om och ett upparbetat kontaktnät gentemot fastighetsägare och arkitekter är önskvärt. Du har ett allmänt intresse för teknik och produkter och en förmåga att förmedla dess fördelar. Vidare är det önskvärt att du är van vid att använda CRM-system som en del av ditt säljarbete och du är en duktig användare av Office-paketet. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska. 

Du är en stabil person som inger förtroende, har stark drivkraft, vinnarinstinkt och en vilja att göra affärer och du drivs av att finna lösningar. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en framåtriktad organisation med stort försäljningsfokus. Vi brinner för miljö och hållbarhet – vi älskar hållbara golv! Du får möjlighet att samarbeta med kunniga och trevliga kollegor både i Sverige och internationellt. 

Vill du veta mer?

Titta gärna in på vår hemsida www.forbo-flooring.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Tobias Jägerskog på Swesale

 

 

Titel

Projektsäljare

Sista ansökningsdag

2019-02-22

Placering

Västra Frölunda

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!