Senior säljare sökes till snabbväxande bolag inom fintech

Om bolaget
För kunds räkning söker vi en Senior säljare. Vår kund är ett väl etablerat och snabbt växande svenskt teknik- och affärsföretag inom finans- och fintech-arenan. Bolaget har en finansiell plattform för lösningar som används av ett antal kända företag i Norden med räckvidd över Europa. Bolaget strävar efter fortsatt kraftig tillväxt och letar efter en erfaren senior säljareför att öka affärer med fokus på nya kunder och segment samt stödja utveckling av försäljning på nuvarande och växande kundbas. 


Bolagets potentiella kunder drivs av den snabba förändringen med bl.a. digitalisering i marknaden och har därför höga förväntningar på marknads- och verksamhetskunskap. Utvecklingen av bolagets kredithanteringsplattform och nya lösningar sker därför i snabb takt kopplat till innovation och ofta i nära samarbete med potentiella kunder.Affärsmöjligheterna är stora och utmaningen är att nå ut till fler kunder och befästa en marknadsledande position. Deras kundbas är finansbolag, banker, stora handelsföretagoch industriföretag med Norden som primär marknad.Detta är en nyckelposition för bolagets fortsatta process för tillväxt och att ta marknadsandelar och nya kunder och Swesale letar därför en senior säljare.

Om rollen och dig som söker
Swesale söker en person vars uppdrag är att stödja kundens förändringsbehov och framgång med hjälp av en marknadsledande plattform inom kredithantering. Du har flerårig erfarenhet från försäljning och leverans av komplexa affärssystemlösningar för bank/finanseller andra industrier.

Du har kännedom om den nordiska finans- och kreditmarknaden och är van vid att prata dagligen till nyckelpersoner för att driva värdeskapande och tilläggsförsäljningsmöjligheter samt kommersiella och kontraktsdiskussioner. Du har studerat ekonomi eller marknadsföring på universitetsnivå och arbetat med försäljning och hanterat större kunder och konton i 5-6 år med erfarenhet från B2B-lösningar. Erfarenhet från arbete med finanssektorn krävs. Du har ett brinnande intresse inom social och innehållsmarknadsföring för att driva affärsutveckling. Du motiveras av att engagera dig i företaget och kunderna för att förstå marknaden såväl som företagsledare.


Du pratar och skriver flytande på svenska och engelska och arbetar utifrån kontoret som ligger i Stockholm. 


Sökord: Bank, Finas, Fintech, Kreditplatform, Försäljning, Finassektorn, B2B, Kreditmarknaden, Säljare 

Titel

Senior Säljare

Sista ansökningsdag

2019-02-01

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Thomas Wilander

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!