Driven B2B-säljare till EasyPark

Om Tjänsten

EasyPark är idag ett av världens ledande företag inom mobila tjänster för parkering och marknadsledare i Skandinavien som finns i närmare 500 städer samt hos parkeringsoperatörer på över nio marknader. EasyParks tjänster gör parkering mer bekvämt, effektivt och ekonomiskt för både bilister, företagskunder, städer samt parkeringsoperatörer. EasyPark-appen har vunnit flertalet priser bl.a. "bästa nyttoappen" och har över 40,000 "appnedladdningar" i månaden. Läs mer om företaget på https://easyparkgroup.com/

Dina Arbetsuppgifter

Vi söker ytterligare en kollega som kommer ingå i vårat B2B-team på EasyPark. Vi arbetar på ett rådgivande sätt med att hjälpa våra kunder effektivisera och förenkla sin vardag. Till en början kommer du att få möjlighet att bygga upp din egen kundstock med varma leads som har laddat ner EasyParks app. Du kommer sälja EasyParks attraktiva företagslösningar samtidigt som du ständigt arbetar med att utveckla och bearbeta din kundportfölj. Här erbjuds chansen att bli en del av ett starkt team med god gemenskap, stark laganda och strävan åt samma håll!

Din Profil

Du är en prestigelös person och har ett starkt driv att ständigt bli bättre. Vi söker dig som genom engagemang och inställning vet att du kommer nå långt i din karriär. Att du tidigare arbetat med telefonförsäljning innan är ett krav. Vi söker dig som:

• Har minst ett års erfarenhet av telefonförsäljning
• Är tävlingsinriktad och lösningsorienterad
• Har ett öga för detaljer och duktig på att snabbt kunna göra en behovsanalys
• Är en teamplayer och ser nyttan i att arbeta tillsammans och hjälpa varandra

Övrigt

Tjänsten är heltid och det erbjuds en marknadsmässig lön och mycket bra bonusmöjligheter. Start omgående!

Ansökan

EasyPark samarbetar med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller vill veta mer går det bra att kontakta Martin Karlsson på martin.karlsson@swesale.se. Vi vill gärna ha din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om Oss

Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater. www.swesale.se

Titel

Innesäljare

Sista ansökningsdag

2019-01-15

Placering

STOKHOLM

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!