Finsktalande kundtjänstmedarbetare till iZettle

Om tjänsten
Är du en driven och social person som brinner för att hjälpa människor med deras frågor och oklarheter? Trivs du med att arbeta problemlösande och har ett intresse för teknik?  Samt talar flytande finska? Perfekt, då är du personen vi söker!

Swesale söker nu drivna kundtjänstmedarbetare för kunds räkning. Kunden arbetar med att hantera kundärenden via telefon och mail gällande exempelvis kassasystem, betalningslösningar eller beställningar för iZettle. Ute hos vår kund möts du av unga och ambitiösa människor med god serviceförmåga och ett starkt driv.

Tjänsten är på heltid och ligger på 80-100% samt inleds med en betald utbildning. Arbetet är förlagt på både vardagar och helger med rullande schema. Som konsult är du anställd av Swesale men har goda möjligheter till senare anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

  • Besvara inkommande samtal och mejl och hjälpa kunder med deras frågor och funderingar
  • Säkerställa nöjda kunder och leverera högklassig service

Som anställd kommer du arbeta i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innefatta att ta emot inkommande mejl och samtal från befintliga kunder, svara på frågor samt lösa de problem de har med exempelvis kassasystem och betalning. Tjänsten innehåller även viss merförsäljning där du presenterar aktuella erbjudande för kunden.

Att säkerställa kundnöjdhet genom att leverera service av hög kvalitet är av största vikt för vår kund. Vår kund ser sina medarbetare som en mycket viktig tillgång och tycker därför att det är viktigt att motivera dessa genom olika aktiviteter för de anställda både på och utanför arbetet. Tjänsten innebär goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil
Vi vill att du:

  •  Är en social person med en god kommunikativ förmåga
  •  Är empatisk och drivs av att hjälpa andra människor
  •  Har ett intresse för teknik och viljan att lära dig mer
  •  Har en problemlösande förmåga
  •  Besitter en god samarbetsförmåga och vill vara del av ett team
  •  Talar flytande finska samt goda kunskaper i engelska

Vidare är det viktigt att du är lyhörd, positiv och har en hög arbetsmoral. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av något serviceyrke, men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan 
Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Disa Lidbrink Landberg på bemanningswesale@swesale.se. Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats! Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer.

Välkommen med din ansökan!

Titel

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2019-01-04

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Sofie Mortensen

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!