Sales Leader till Atentel i Marbella!

Swesale Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Vi är ett nischat specialistföretag inom sälj och marknad, vilket innebär att vårt fokus är kompetensförsörjning till säljande organisationer. Swesale grundades 2005, arbetar rikstäckande och genomför över 450 rekryteringsuppdrag årligen. Alla våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att ha arbetat inom sälj och marknad. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler arbetar vi snabbt och effektivt för att säkerställa ett urval av marknadens bästa kandidater.

Är du en naturlig ledare med höga ambitioner? Vill du utvecklas som säljledare och ta nästa steg i din karriär? 

Vi är ett Contact Center på den spanska solkusten. Vi har sedan 2014 hjälpt våra svenska och nordiska uppdragsgivare med kundservice och försäljning mot nya, befintliga och tidigare kunder.

Vårt uppdrag är att underlätta för svenska och nordiska företag att outsourca sina behov för kundkontakt till Spanien och uppnå betydande kostnadseffektiviseringar i kombination med exceptionell kvalitet.  

År 2016 och 2017 vann vi priset ”Årets ledare” och 2017 tog företaget även hem priset som ”Årets säljbolag” av Canal Digital.

Vi har sedan man öppnade dörrarna i december 2014 vuxit till 70 säljplatser med i genomsnitt ca 60 heltidsanställda. Företaget har stadigt ökat sin omsättning och lönsamhet sedan starten och är nu en väletablerad aktör på den svenska marknaden.

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledarroll sedan tidigare och som trivs med att ta ansvar och brinner för att tillsammans med dina medarbetare leverera ett resultat som överstiger förväntningarna. Vi ser även att du har en hög ambitionsnivå och är resultatorienterad ut i fingerspetsarna. Du sprider positiv energi genom din egna positiva inställning och attityd på jobbet. Du ska ha lätt för att lära ut och prata inför en större grupp. Du ska kunna coacha dina medarbetare både som grupp och individuellt. 

Rollen som säljledare är en otroligt viktig position eftersom du är säljarnas närmsta chef. Vi är måna om din utveckling som ledare och du kommer tillsammans med ägare och VD få den stöttning du behöver för att kunna utvecklas i snabb takt inom företaget. Våra anställda är företagets viktigaste och mest värdefulla resurser. Därför är det viktigt för oss att våra anställda trivs och mår bra, vilket vi åstadkommer genom att ha tydliga strukturer, men också genom att erbjuda olika personalförmåner och gemensamma aktiviteter. 

Det är framför allt dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas!

Vi söker därför dig som:

 • Har tidigare erfarenhet av coaching och har jobbat i ledande befattning.
 • Har lätt att få kontakt med nya människor.
 • Är entusiastisk och ivrig att lära under arbetet.
 • Är en tävlingsmänniska och älskar att vinna.
 • Är stresstålig och tycker om att arbeta under högt tempo.
 • Vill skaffa livserfarenhet som kommer att gynna din framtida karriär.

Atentel erbjuder:

 • Fast grundlön + bonus.
 • Grundlig utbildning för att du ska lyckas.
 • Hjälp med din flytt till Spanien, t.ex. Socialförsäkring och spanskt personnummer.
 • Hjälp med sökandet av bostad.
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt växande företag.
 • Förmånliga arbetstider.

Ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar vi med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan via ansökningslänken. För övriga frågor vänligen kontakta Thérèse Grivérus på Swesale Rekrytering & Bemanning AB, therese.griverus@swesale.se.

Kategori

Sales Leader

Sista ansökningsdag

2018-12-19

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!