B2B-säljare till IT-Bolag

WebbEss är ett varumärke som utvecklats av bolaget Din Studio. WebbEss grundare och medarbetare har mer än 15 års framgångsrik erfarenhet av att erbjuda hemsideslösningar. Vår erfarna CEO gjorde i ung ålder karriär inom Stockholmsbörsen och vår marknadschef och ägare är ett tungt namn inom modern marknadsföring. WebbEss försäljningschef har bakgrund som entreprenör. I hans senaste karriärresa hjälpte han till att starta ett företag inom vårdbranschen som växte rekordsnabbt och erhöll utmärkelsen Dagens Industri Supergasell. Han upptäckte då att det fanns en stor efterfrågan från specifika branscher att samarbeta med ett företag som kunde erbjuda dem en flexibel hemsideslösning. WebbEss har nu utvecklat en tjänst med ett starkt “proof of concept”. Vi har idag en beprövad sälj- och affärsutvecklingsprocess och nöjda referenskunder att bygga vidare verksamheten på. WebbEss investerare, ägare och styrelse utgörs av individer med bakgrund från framgångsrika företag.

Vi söker dig som vill vara med en spännande resa hos oss på WebbEss. Just nu söker vi en B2B-säljare där rollen på sikt kommer att vara väldigt utvecklingsbar inom bolaget. Passar du in på nedan beskrivningen, tveka inte på att höra av dig. 

Attityd  

* Självständig teamplayer med entreprenörsanda.  

* Relationsskapande.   

* Resultatinriktad och fokuserad.  

* “Allt är möjligt, inget är omöjligt.”  

* Prestigelös.  

* Telefonen är ditt främsta säljredskap. 

* Säljpersonlighet  

Uthållig  

* Fokuserad på kundens upplevelse.  

* Hållbar försäljning med långsiktigt fokus.    

* Försäljningsstil som hjälper och styr kunden mot nya tankemönster. 

Erfarenhet  

* Skallkrav: Erfarenhet av telefonförsäljning med kalla samtal.  

* Erfarenhet av utesälj är ett plus.  

* Känsla för design och form är ett plus.  

* Skallkrav att behärska svenska språket flytande i tal och skrift. 


Vad vinner du på att engagera dig i ett uppdrag hos WebbEss?  

* Hjälp och coaching från några av näringslivets mest framgångsrika experter inom försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och ledarskap. 

* En engagerande och rolig säljutmaning med stor variation. Du ansvarar inledningsvis med att boka möten för våra Account Managers, och du erbjuds också möjligheten att göra affär direkt över telefonen vid tillfälle. Vid senare tillfälle kommer du även att göra kundbesök själv och ansvara för hela säljprocessen. 

* Oavsett tidigare erfarenhet och nivå kommer du utvecklas genom frihet under ansvar. Vi ger dig ett ramverk och rätt förutsättningar för att du ska lyckas med att utveckla både WebbEss affär och din personliga säljkarriär. 

* Du får bli en del av ett sammansvetsat företagsteam där vi hjälper varandra till framgång. Vi lägger stor vikt att upprätthålla en företagskultur som skapar en “vi-känsla”. 

* Stora karriärmöjligheter finns. När vi nått våra mål under 2018 kommer vi expandera och behöver då tillsätta nya chefsroller med utökat ansvar. 

* Du får en trygg och erfaren arbetsgivare med stabil ekonomi och kapital för snabb expansion. 

Med vår tjänst vill vi hjälpa dig med närvaron på internet och se till att du får en bra kommunikation med både befintliga och nya kunder.  

Vi ger dig en personlig kontakt som tillsammans med dig fixar allt du behöver för att synas på nätet – skapa och underhålla en proffsig hemsida, Facebooksida och annonsering på Aftonbladet.se är några viktiga saker som ingår. 

Vi sitter i nya fräscha lokaler i Nacka Strand precis vid kommunikationslinjerna. 

Ansökan och kontakt
Intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare.

Om Swesale
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer.

Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater. www.swesale.se

Kategori

Företagssäljare

Sista ansökningsdag

2018-12-19

Placering

Nacka Strand

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!