Key Account Manager Caverion

Dina arbetsuppgifter
Som Key Account Manager kommer du inneha en betydelsefull strategisk roll inom Caverion. Vi söker en målinriktad, affärsmässig och lyhörd KAM, som kan säkerställa att nya affärsmöjligheter skapas.  
Du kommer att ansvara för ett antal av Caverions nyckelkunder där relationerna oss emellan ska skapas för att gemensamt ta oss in i framtiden, dvs ditt ansvar blir att bygga upp och förstärka befintliga kundkontakter på hög nivå och därmed förstärka Caverions samt våra kunders positioner på marknaden.
Du ansvarar för hela cykeln i allt vad du företar dig – från idé till införsäljning, från förslag till att se till att det genomförs inom Caverions organisation, från genomförande till uppföljning hos kunden etc. Du ska vara kundens högra hand.

Din profil:
Vi söker dig som har ett naturligt intresse av att skapa långsiktiga och framgångsrika relationer. Du är affärsorienterad och ser lösningar framför problem. Du stimuleras av affärer och har ett skarpt sinne för affärer. Du tycker om att ta fram och presentera dina förslag på lösningar.
Du har ett enormt driv och arbetar målmedvetet mot att uppnå dina och Caverions mål. Det kommer att hända mycket under din arbetsdag, så du måste tycka om utmaningar.
Du är resultatinriktad och kan hantera svenska och engelska i tal och skrift.
Du bör ha minst 3 års erfarenhet av försäljningsarbete och avtalshantering, gärna inom fastighets- eller installationsbranschen alternativt konsultvärlden.
Eftergymnasial utbildning i försäljning, affärsutveckling, fastighetsteknik eller motsvarande är meriterande. Du har B-körkort.
Tjänsten innebär resor över hela landet.
 
Erbjudande:
Caverion erbjuder en bra lön, mycket goda förmåner samt möjligheten att utvecklas i ett öppet klimat där vi bejakar initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande.
 
Ansökan:
I den här rekryteringen samarbetar Caverion med rekryterings-och bemanningsföretaget Swesale
Intervjuerna sker löpande så tveka inte att söka redan nu så att du kommer högst upp i listan. Vid frågor om tjänsten ta kontakt med rekryteringskonsult 
Thérèse på therese.griverus@swesale.se

Om Swesale: 
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekrytering - och Bemannings-branschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekrytering- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknads-organisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.

Titel

Key Account Manager Caverion

Sista ansökningsdag

2018-12-13

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!