FedEx söker Account Executive till Göteborg

Om Tjänsten

Din roll som Account Executive innebär att du aktivt bearbetar nya och befintliga kunder inom ditt distrikt och säljer in olika transportlösningar. Du har eget budgetansvar och rapporterar till District Sales Manager, Sverige. Till din hjälp har du kompetenta kollegor och du samarbetar tätt både med kollegor ute i verksamheten och inom försäljning.

Din Profil

För att trivas och lyckas i arbetet vet vi att du är en person som motiveras och drivs av att göra affärer, sälja och att vara ute hos kund och diskutera Fedex Express tjänster på en hög nivå, både med existerande och nya kunder. Du trivs med att arbeta självständigt och lägger själv upp ditt arbete inom ditt distrikt.

  • Några års erfarenhet av försäljning med goda resultat inom logistikbranschen. 
  • Erfarenhet av att utveckla kundanpassade lösningar
  • God engelska både i tal och skrift
  • Resultatorienterad
  • God kommunikatör
  • Administrativa färdigheter
  • Utåtriktad
  • Strukturerad
  • Uthållig


Erbjudande

Ett självständigt och omväxlande arbete med stort ansvar för att utveckla affären, kundrelationerna och försäljningen. Som medarbetare på Fedex Express representerar du en marknadsledare i branschen med ett mycket starkt och välkänt varumärke.
Fedex Express erbjuder både interna och externa utvecklingsprogram för sina medarbetare, för rätt person finns många intressanta möjligheter.

Så ansöker du
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Jägerskog på Swesale.

Om Företaget

FedEx Express uppfann expresstransport och är branschens globala ledare. Hörnstenen i vår verksamhet är våra servicemedvetna, lojala och kompetenta medarbetare som alltid gör det lilla extra för kunden. 

Vi tillhandahåller snabb, pålitlig, tidsbestämd leverans till mer än 220 länder och områden, och sammanknyter marknader inom en till tre affärsdagar. Ett oöverträffat nätverk kombinerat med bra IT gör FedEx Express världens största expresstransportföretag med snabba och pålitliga tjänster för mer än 3,6 miljoner leveranser varje vardag. 

Ända från början har FedEx drivits med en filosofi att medarbetarna är första prioritet. Vi har vuxit till att bli ett branschledande företag med en global närvaro genom att förstå de unika behoven hos dem vi tjänar och genom att uppfylla de behoven samtidigt som vi överträffar förväntningarna. 

Genom sin långa historia har FedEx erkänts för sitt goda förhållande till sina anställda. Vi uppmuntrar våra medarbetare att växa inom företaget och ger dem de nödvändiga redskapen för att utveckla sina karriärer och ledarskapskompetens inom företaget.
 

Titel

Account Executive

Sista ansökningsdag

2018-12-10

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!