Account Manager med erfarenhet av friskvård och hälsa sökes

Om Tjänsten

Vill du göra karriär på ett växande bolag inom träningsbranschen med stora utvecklingsmöjligheter? Har du ett entreprenörstänk, minst 1 års erfarenhet av B2B och ett driv utöver det vanliga? Är du dessutom intresserad av träning och vill bidra till att förbättra människors hälsa? Då har vi tjänsten för dig.

Dina Arbetsuppgifter

Denna tjänst är ny hos Apirosport. Du kommer ansvara för att bygga upp och utveckla försäljningen inom segmenten företag och kommuner. Vi söker en målinriktad Account Manager som har jobbat med nykundsbearbetning tidigare och har en stark vilja att skapa bra resultat. Du vet hur du når nya kunder som genererar maximal kundnytta. Ska du lyckas och trivas i rollen krävs att du har viljan att utveckla tjänsten och kan identifiera lösningar och förbättringar. Här finns alla möjligheter att påverka bara du har drivet. 

Ditt dagliga arbete består bland annat av:
- Att arbeta självständigt, men också i samverkan med kollegor och säljchef, för att nå din uppsatta budget och dina individuella säljmål.
- Att själv planera dina dagar 
- Att ansvara för att boka och genomföra kundmöten 
- Arbeta för att knyta åt sig nya samarbeten inom företag och kommuner

Du kommer att vara stationerad på vårt kontor i Helsingborg där tjänsten innebär fokus på B2B mot kommuner och företag (4-5 övernattningar i månaden ingår i tjänsten). Du rapporterar till säljchefen och ingår i ett säljteam med tre säljare.

Din Profil

Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet av B2B och som har vana av att arbeta med nykundsbearbetning mot företag. Du har en förmåga att skapa samt förvalta kundrelationer samt förstå kundens behov för att leverera bästa lösningen. Du motiveras av att göra affärer och vill utvecklas i din karriär som säljare. 
Som person är du lojal, lösningsorienterad, uthållig, nyfiken, social och resultatfokuserad. Du är en team player som gärna samarbetar med dina kollegor för att nå företagets uppsatta mål. Du har lätt för muntlig framställning och kan formulera dig skriftligt på ett professionellt sätt.

  • 1 års erfarenhet av B2B
  • B-körkort
  • Erfarenhet av att arbeta mot uppsatt budget
  • Resultatinriktad
  • En ”doer” med vana av att planera sina egna arbetsdagar
  • Social
  • Lösningsorienterad
  • Gillar träning, hälsa och håller dig hälsosam genom regelbunden träning

Meriterande om du har:

  • Jobbat med träning tidigare alternativt utbildad instruktör


Vi erbjuder

Att få komma in och påverka och utveckla en ny tjänst.

Att få jobba på ett framgångsrikt företag med tillväxt sedan start.
Att få arbeta med världsledande varumärken, produkter och helhetslösningar.
Arbeta i en spännande bransch med kraftig tillväxt.
Personlig utveckling i ett vinnande team som vill framåt.
Högt i tak med härliga arbetskollegor som med olika erfarenheter stöttar dig i din inlärning och fortsatta utveckling.
Goda förmåner.

 

Ersättning

Fast och rörlig lön

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan via ansökningslänken. För övriga frågor vänligen kontakta Emil Mattsson på Swesale Rekrytering & Bemanning AB, emil.mattsson@swesale.se

Titel

Account Manager

Sista ansökningsdag

2018-12-29

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Emil Mattsson

Dela

STÄNG

08 - 644 64 20

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
swesalenyttjobb

Söker du ny utmaning?

Vi på Swesale tycker att det ska vara enkelt att söka nytt jobb. Därför har vi utvecklat en snabbansökan där vi tar ansvaret att kontakta dig och inte tvärtom. Så på 30 sekunder fyller du i formuläret och vi tar kontakt för höra mer om vilka utmaningar du söker.

Till snabbansökan
Spontan-
ansökan!