Vi söker en rekryteringsassistent som vill jobba extra

Swesale Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Vi är ett nischat specialistföretag inom sälj och marknad, vilket innebär att vårt fokus är kompetensförsörjning till säljande organisationer. Swesale grundades 2005, arbetar rikstäckande och genomför över 450 rekryteringsuppdrag årligen. Alla våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att ha arbetat inom sälj och marknad. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler arbetar vi snabbt och effektivt för att säkerställa ett urval av marknadens bästa kandidater.
Vi på Swesale söker dig som studerar på minst 50% och vill arbeta extra som rekryteringsassistent på vårt kontor i Stadshagen. Vi är ett trevligt och hjälpsamt gäng och du kommer få en gedigen inblick i vår verksamhet och bredda ditt nätverk. 

Arbetsuppgifter
Som rekryteringsassistent hos oss kommer du att vara en del av bemanningsavdelningen som idag består av åtta personer. I dina arbetsuppgifter kommer du få vara med i hela rekryteringsprocesser och hjälpa till med bland annat kravprofil, annonsering, search, CV-granskning, telefonintervjuer och referenstagning. Du kommer att förbättra dina kunskaper inom rekrytering och möjligheterna att vara med och påverka Swesales utveckling är stora.  

Din profil
Vi söker dig som är social, ödmjuk och kan arbeta självständigt. Då tjänsten innebär att du arbetar med många arbetsuppgifter samtidigt krävs det att du är stresstålig, prestigelös och att du har förmågan att prioritera ditt dagliga arbete. Vidare är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt, kommunikativ och en bra administratör.

Vi ser gärna att du idag studerar till personalvetare eller liknande. Det viktigaste är dock att du har rätt personlighet och ett intresse för HR-frågor och människor.

Ansökan
Swesale Rekrytering & Bemanning är ett växande och lönsamt företag med nischad kompetens inom försäljning, service- och marknadstjänster. Vår företagskultur präglas av hög entreprenörsanda, korta beslutsvägar, trevliga och engagerade medarbetare och stora möjligheter till personlig utveckling.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor så går det bra att maila Malin Green på malin.green@swesale.se

Kategori

Rekryteringsassistent

Sista ansökningsdag

2018-08-10

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

popupen

Varför väljer våra kunder säljbemanning?

  • Samma gedigna tillsättningsprocess som vid traditionell rekrytering
  • Ökad flexibilitet
  • Swesale fakturerar löpande per arbetad timma.
    Vi står för sjuklön och samtliga arbetsgivaravgifter
  • De kan när som helst ta över konsulten

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer här

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!