Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst

Om Tjänsten

Är du driven, serviceinriktad och tycker det är viktigt att sätta kunden i fokus? Vill du arbeta på en trevlig arbetsplats med god sammanhållning och en social kultur? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Vi på Swesale söker nu engagerade personer som vill arbeta med telefonsupport. Vår kund är ett av Nordens största callcenter och tillhandahåller kundservice för några av Sveriges mest välkända företag. Tjänsterna har en anställningsgrad på 80-100% och arbetstiderna är förlagda både vardagar och helg enligt ett rullande schema. Du kommer vara anställd hos Swesale och arbeta ute hos vår kund vid St Eriksplan.

Dina Arbetsuppgifter

I ditt arbete kommer du ta inkommande telefonsamtal och på ett trevligt och informativt sätt hjälpa kunderna med olika ärenden. Frågorna kan exempelvis gälla teknisk support, fakturor eller beställningar av olika slag. Tjänsten inleds med en betald introduktionsutbildning. Letar du efter en tjänst med mycket kundkontakt och fokus på service är denna roll något för dig! Arbetsplatsen erbjuder även mycket goda utvecklingsmöjligheter internt.

Din Profil

Vi söker dig som är servicemedveten, kommunikativ och vill skapa nöjda kunder. Du sätter alltid kunden i fokus och har en genuin känsla för att hjälpa människor och lösa problem. Du drivs av att göra det lilla extra och gillar att anta nya utmaningar. Som person är du positiv, pedagogisk och kan hantera stressiga situationer. Du ska även vara engagerad i ditt arbete och kunna arbeta mot uppsatta mål för att leverera goda resultat. Vidare är det viktigt med en positiv inställning, ett trevligt bemötande och en god samarbetsförmåga med andra i teamet. För att vara aktuell för denna tjänst är goda kunskaper i det svenska och engelska språket ett krav. Du får gärna tidigare ha arbetat med kundservice. Det viktigaste är dock att du har rätt personlighet och inställning!

Erbjudande

Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats fylld med glada och ambitiösa kollegor där det finns möjlighet att växa.Den inledande utbildningen kommer att ge dig en bra grund att stå på för fortsatt utveckling inom företaget och i rollen som kundservicemedarbetare. Du kommer få många bra verktyg och grundstenar för att bygga din CV samt bli en del av ett härligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med goda karriärmöjligheter. Swesale erbjuder även alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter.

Ansökan

Har du några frågor gällande tjänsten som kundservicemedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Disa Lidbrink Landberg på bemanningswesale@swesale.se. Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer. Välkommen med din ansökan!

Om Oss

Swesale Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Vi är ett nischat specialistföretag inom sälj och marknad, vilket innebär att vårt fokus är kompetensförsörjning till säljande organisationer. Swesale grundades 2005, arbetar rikstäckande och genomför över 450 rekryteringsuppdrag årligen. Alla våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att ha arbetat inom sälj och marknad. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler arbetar vi snabbt och effektivt för att säkerställa ett urval av marknadens bästa kandidater.

Kategori

Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag

2018-08-20

Placering

STOCKHOLM

Kontaktperson

Disa Lidbrink Landberg

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

popupen

Varför väljer våra kunder säljbemanning?

  • Samma gedigna tillsättningsprocess som vid traditionell rekrytering
  • Ökad flexibilitet
  • Swesale fakturerar löpande per arbetad timma.
    Vi står för sjuklön och samtliga arbetsgivaravgifter
  • De kan när som helst ta över konsulten

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer här

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!