Innesäljare till affärs och kreditinformationsföretag i Stockholm!

Om Tjänsten
Swesale söker nu för UC:s räkning en driven Innesäljare. Du tillhör ett sammansvetsat team som genomsyras av professionalism, driv målfokus och kvalitetsmedvetenhet. Din arbetsplats kommer att vara i ljusa och trevliga lokaler i Liljeholmen.

Dina Arbetsuppgifter
Som Innesäljare kommer du att arbeta med telefon som verktyg. Din uppgift blir att skapa nya affärsmöjligheter genom att förmedla företagets produkter/tjänster. Teamet leds av en engagerad teamledare som lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och arbetsmoral. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din Profil
Vi söker dig som är nyfiken på att lära dig en ny bransch eller som kanske redan har något eller några års erfarenhet med goda säljresultat av uppsökande försäljning.
Som person ser vi att du har en mycket god social förmåga och är duktig på att skapa relationer. Dina styrkor är att du har en stark egen drivkraft, är duktig på att lyssna, samt skapar förtroende hos dina kunder. Du är strategisk och lösningsorienterad och försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden. Vidare är du resultatfokuserad, har starkt eget driv och trivs i en miljö med högt tempo där du samtidigt är en del av en grupp.

Erbjudande
Du erbjuds en marknadsmässig grundlön och en provisionsdel, mycket goda förmåner samt möjligheten att utvecklas i ett öppet klimat där vi bejakar initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande.

Ansökan
Intervjuerna sker löpande så tveka inte att söka redan nu så att du kommer högst upp i listan. Vid frågor om tjänsten ta kontakt med Rekryteringskonsult Thérèse på therese.griverus@swesale.se .

Om Företaget
UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Sedan 1977 erbjuder vi miljontals kunder beslutsunderlag genom förädlad affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Våra kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. UC-koncernen består av UC Affärsfakta AB och UC Affärsinformation AB. Tillsammans samverkar våra bolag för synergier som ger smartare tjänster och större fördelar för kunden. Samtliga med målet att skapa säkrare affärsbeslut och större drömmar. UC koncernen har i dag drygt 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö. Örebro och Östersund.

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekrytering - och Bemannings-branschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekrytering- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknads-organisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.

Kategori

Innesäljare

Sista ansökningsdag

2018-06-21

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

popupen

Varför väljer våra kunder säljbemanning?

  • Samma gedigna tillsättningsprocess som vid traditionell rekrytering
  • Ökad flexibilitet
  • Swesale fakturerar löpande per arbetad timma.
    Vi står för sjuklön och samtliga arbetsgivaravgifter
  • De kan när som helst ta över konsulten

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Läs mer här

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!