Innesäljare till Bring

Om Tjänsten
Som innesäljare kommer du att arbeta med en varierad b2b-försäljning där du bearbetar både nya och befintliga kunder. Du har fullt ansvar för din egna kunder och ansvarar för hela affären från offert, till förhandlingar, avslut och uppstart.
Du ansvarar för att dina egna mål uppnås, samtidigt som du tillsammans med övriga gruppen bidrar till att gemensamma mål uppnås. Vi förväntar oss att du aktivt regelbundet söker nya vägar och kommer med förslag på förbättringar som bidrar till företagets, teamets och din egen ökade förtjänst.

Dina Arbetsuppgifter
Du kommer att tilldelas en kundstock om ca 140 kunder i segmentet små till medelstora företag. I rollen arbetar du aktivt med att söka upp nya kunder och hitta affärsmöjligheter hos befintliga kunder med telefonen som verktyg. Kunderna kommer erbjudas Brings hela portfölj med bland annat annonser, portoavtal och adresserad direkt reklam.

Din Profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och minst ett års erfarenhet av proaktiv försäljning. Högre utbildning inom försäljning är meriterande såväl som erfarenhet av komplex försäljning men inget krav. Som person har du driv, är resultatinriktad och har lätt att kommunicera både på svenska och engelska.
Vidare förväntas du vara självgående och strukturerad med ett välutvecklat sinne för affärer. Resultatorienterad, lyhördhet och god kommunikativ förmåga med såväl kunder som kollegor är egenskaper vi värdesätter högt.

Erbjudande
Som innesäljare erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete i ett företag där medarbetarna sporrar varandra. Du utgår från trevliga lokaler belägna i södra Stockholm.
Vidare erbjuds du marknadsmässig grundlön och goda bonusmöjligheter. Anställningen inleds med en gedigen introduktionsutbildning i både produkt och företagsförsäljning och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Ansökan
Denna rekrytering hanteras i samarbete med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller vill veta mer går det bra att kontakta Sixten Folebäck på sixten.foleback@swesale.se.
Vi vill gärna ha din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.
swesale.se

Kategori

Innesäljare

Sista ansökningsdag

2018-07-08

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!