Arkitektkopia söker säljare till Stockholm

Om Tjänsten
Arkitektkopia är ett av de ledande företagen i den grafiska branschen. Med våra helhetslösningar bestående av tjänster, applikationer och tryck hjälper vi våra kunder med information som ska spridas eller sparas. Vi vänder oss till alla som behöver kommunicera - tydligt och snabbt. Vi omsätter ca 310 Mkr och är närmare 200 medarbetare med målsättningen att förenkla ditt arbete och förekomma dina behov. Till vår hjälp har vi marknadens modernaste digitala teknik och vårt motto: Pålitliga - Påhittiga - Personliga.

Dina Arbetsuppgifter
Som säljare på Arkitektkopia ansvarar du för att vårda och utveckla relationen med nya och befintliga kunder, samt marknadsföra och presentera våra produkter och tjänster till företagskunder i Stockholm. Säljrollen innebär att du proaktivt och taktiskt utvecklar kunderna med fokus på tillväxt och lönsamhet och systematisk jobbar med nykund- och leadsbearbetning.
Du förväntas tillbringa en stor del av din tid ute hos kund där du trivs och har lätt för att bygga och utveckla goda relationer. Kunskap om kundens vardag, arbetssätt och behov är viktig. Du trivs med att komma in högt upp i värdekedjan och sälja värdebaserat. Du kommer primärt jobba med kundsegment marknadsavdelning- och kommunikationsföretag men även mot segment som utbildningsföretag och Industriföretag.

Din Profil
Du har erfarenhet av försäljning och du drivs av att göra komplexa affärer och har förhandlingsvana. Att ge god service och skapa nöjda kunder är en självklarhet för dig. Du har hög social kompetens och förmåga att skapa relationer med såväl både kunder och kollegor. Du har en positiv grundsyn och du brinner för att lyckas i ditt arbete.
Arkitektkopia erbjuder arbete i en spännande, utvecklande och föränderlig bransch där kunders förväntningar och behov ändras och skapar nya utmaningar och möjligheter. Vi erbjuder en positiv företagskultur där alla förutsättningar finns på plats för att lyckas i form av ett starkt varumärke, kompetenta kollegor och våra värderingar; pålitliga, påhittiga och personliga.

Övrigt
Vi är ett nytänkande serviceföretag inom digitalt tryck och grafisk produktion och gör allt från visitkort och fasadvepor till broschyrer och mässmontrar. Vi har också en bred portfölj inom digitala tjänster. Vi hjälper våra kunder från idéskiss till färdig produkt och förstår vikten av leveranssäkerhet och kvalité. Vi finns på 30 orter. Mer information om Arkitektkopia hittar du på www.arkitektkopia.se

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.
swesale.se

Kategori

Account Manager

Sista ansökningsdag

2018-05-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Thomas Wilander <>

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!