Account Manager B2B sökes till Marginalnen Bank!

Om Tjänsten
Som Säljare hos Marginalen Bank kommer du att bearbeta både nya och befintliga företagskunder via telefon och personliga besök. Du utgår från Stockholmskontoret som är beläget i centrala Stockholm, för att bearbeta kunder i Mälardalen och södra Sverige.

Dina Arbetsuppgifter
Rollen innebär att utveckla och skapa goda och långsiktiga kund- och partnerrelationer genom att förmedla Marginalens fakturatjänster och inkassoprodukter men även kunna paketera övriga av Marginalens produkter för en ökad kundnytta.
Rollen rapporterar till Försäljningschefen för Inkassoverksamheten.

Din Profil
För att lyckas i rollen har du en ekonomiskutbildning från universitet, högskola eller likvärdigt. Som person är du ekonomiskt intresserad och affärsdriven, du har en förståelse för cash management, betalflöden samt erfarenhet från kreditarbete. Detta för att på bästa sätt kunna beskriva nyttan av Marginalens produkter för kunderna. Du är nyfiken, uppfinningsrik, lyhörd, prestigelös, ödmjuk och har ett starkt driv.

Erbjudande
Marginalen är en bank med attityd och ambitioner som genomsyras av en entreprenörsanda, nyfikenhet och utveckling – alltid med kunden i fokus. Du erbjuds goda karriärmöjligheter, en dynamisk arbetsplats som uppmuntrar till samarbete och gemenskap genom aktivitetsbaserat kontor.

Ansökan
I denna rekrytering har Marginalen Bank valt att sammarbeta med Swesale Rekrytering & Bemanning.

Om Företaget
Marginalen Bank har drygt 350 anställda i Sverige och har närmare 200 000 kunder. Vår affärsidé är att skapa tid och möjligheter för människor och företag att utvecklas genom att vi förenklar deras ekonomiska vardag. Det gör vi genom att lyssna på våra kunder och erbjuda okomplicerade och konkurrenskraftiga produkter och tjänster. Marginalen Bank står under Finansinspektionens tillsyn, omfattas av insättningsgarantin och är ISO-certifierade. Marginalen Bank ägs av Marginalen AB. Våra rötter går tillbaka till 1979 och vi har sedan Marginalen bildades i början på 90-talet växt av egen kraft. I samband med att Marginalen förvärvade Citibanks svenska konsumentbank 2010 bildades Marginalen Bank. För mer information om företaget se http://www.marginalen.se/

Kategori

Account Manager

Sista ansökningsdag

2018-03-11

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!