Kundtjänstmedarbetare till Klarnas kundtjänst sökes

Om Tjänsten
Är du en person som tycker om att hjälpa människor med deras frågor och att alltid ge bra service? Då har vi på Swesale det perfekta jobbet för dig!
Vi på Swesale söker nu engagerade personer som vill arbeta med telefonsupport. Vår kund är ett av Nordens största callcenter och tillhandahåller kundservice för några av Sveriges mest välkända företag.
Vår kund arbetar med att hantera kundärenden via telefon och mail och det gäller exempelvis fakturor, beställningar eller produkter. Det är stort fokus på nöjda kunder och vi söker därför dig med en utpräglad servicekänsla. Arbetstiderna är förlagda både vardagar och helg enligt ett rullande schema. Du kommer vara anställd hos Swesale och arbeta heltid ute hos vår kund.

Dina Arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare på detta uppdrag kommer du att arbeta på en kundtjänstavdelning för ett faktureringsbolag i trevliga lokaler på St. Eriksplan. Du tar emot samtal från företagets kunder, svarar på frågor och löser diverse problem kunden har med sina fakturor och betalningar.
Arbetet innefattar att ta emot inkommande samtal och du mäts på kundnöjdhet. Avdelningen består av unga och trevliga kollegor med olika typer av erfarenheter och det råder väldigt god stämning och sammanhållning på arbetsplatsen. Tjänsten innebär goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din Profil
Vi söker dig som har en fullständig gymnasieutbildning och ett intresse för kundbemötande. Som person är du engagerad, kommunikativ och tycker om att hjälpa andra. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har lätt för att samarbeta. Flytande engelska i tal och skrift är fördelaktigt. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av något serviceyrke, men vi anser att det är viktigare att du är en serviceinriktad person.

Erbjudande
Du erbjuds en heltidstjänst på ett stort internationellt bolag och Swesale har alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. Alla anställningar inleds dessutom med en betald introduktionsutbildning, vilket ger dig alla verktyg du behöver inför ditt kommande arbete. Du kommer få insikt i verksamhetens system, tjänster och servicearbete. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du bli en del av ett härligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med goda karriärmöjligheter.

Ansökan
Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Disa Lidbrink Landberg bemanningswesale@swesale.se. Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats! Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer.
Välkommen med din ansökan!

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.
swesale.se
SÖKORD: kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundservicemedarbetare, inbound, service, kundsupport, kundbokare, mötesbokare, butik, ordermottagare, innesäljare, säljare, callcenter, telemarketing, TM, telefonförsäljare, telefonsäljare.

Kategori

Kundsupport/kundtjänst

Sista ansökningsdag

2018-03-08

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Disa Lidbrink Landberg

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!