Kundtjänstmedarbetare till boxers kundtjänst sökes

Om Tjänsten
Är du en person som tycker om att hjälpa människor med deras frågor och ser en framtida karriär inom service? Toppen! Då har vi jobbet för dig.
Vi på Swesale söker nu för kunds räkning duktiga kundtjänstmedarbetare. Vår kund sköter kundtjänst åt flera andra företag och nu söker vi personer till boxers kundtjänst. Hos vår kund möts du av unga och ambitiösa människor med utpräglad serviceförmåga.
Tjänsten är på heltid och inleds med en utbildning. Som konsult är du anställd av Swesale men har goda möjligheter till anställning hos vår kund efter 9 månader.

Dina Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med kundsupport i trevliga lokaler nära St. Eriksplan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta emot samtal från företagets kunder, svara på frågor samt lösa de problem de har med exempelvis bredband, beställningar eller tv.
Det är viktigt att göra kunderna nöjda och att ge dem den bästa möjliga servicen. Vår kund tycker därför att det är viktigt att motivera sina medarbetare och anordnar olika aktiviteter för de anställda både på och utanför arbetet. Tjänsten innebär goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din Profil
Vi letar efter dig som är servicemedveten, trivs med att hjälpa andra och skapa nöjda kunder. För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha gått en gymnasieutbildning eller motsvarande. Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och tycker om att hjälpa andra människor. Du ska kunna förstå och relatera till kunder på ett empatiskt sätt och ha en förmåga att leverera lösningar.
Det är viktigt att du är lyhörd, positiv och har en hög arbetsmoral. Vidare drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och har lätt för att samarbeta. Du ska ha goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av något serviceyrke, men vi anser att det är viktigare att du är en serviceinriktad person.

Erbjudande
Du erbjuds en heltidstjänst på ett stort internationellt bolag och Swesale erbjuder alltid anställning enligt kollektivavtal och friskvård för alla våra konsulter. Alla anställningar inleds dessutom med en 4 veckor betald introduktionsutbildning, vilket ger dig alla verktyg du behöver inför ditt kommande arbete. Du kommer få insikt i verksamhetens system, tjänster och servicearbete. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du bli en del av ett härligt team och ett framgångsrikt och stabilt företag med goda karriärmöjligheter.

Ansökan
Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Disa Lidbrink Landberg bemanningswesale@swesale.se. Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats! Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer.
Välkommen med din ansökan!

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.
swesale.se

SÖKORD: kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundservicemedarbetare, inbound, service, kundsupport, kundbokare, mötesbokare, butik, ordermottagare, innesäljare, säljare, callcenter, telemarketing, TM, telefonförsäljare, telefonsäljare.

Kategori

Kundsupport/kundtjänst

Sista ansökningsdag

2018-03-03

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Disa Lidbrink Landberg

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!