Netigate expanderar och nu söker vi 2 st säljkoordinatorer

Om Tjänsten
Netigate – en av Europas ledande aktör inom feedback management. Via undersökningsplattformen har mer än 2 500 kunder i över 40 länder och inom alla branscher fått värdefulla insikter och underlag för att kunna fatta bättre affärsbeslut
Netigate är inne i en expansiv fas och behöver utöka sin personalstyrka med ytterligare 2 st Sales Development Representative (SDR) som erbjuds bra möjligheter att växa och utvecklas med företaget. Vi söker en Norsktalade (går även bra om du jobbat i eller mot Norge från Sverige) och en Svensktalande.
Vi vill att du har ett starkt intresse för lösningar till kunder som underlättar besluten via undersökningsplattformen I rollen som SDR hos Netigate kommer du att ha en nyckelroll i företaget.
Netigate arbetar med nytänkande inom försäljning vilket innebär flera olika innovativa arbetssätt via t.ex. Marketing/Sales Automation, Telemarketing och Sales Development.

Dina Arbetsuppgifter
I rollen som Sales Development Representative (SDR) arbetar du med en egen budget och mot tydliga mål. Dina arbetsuppgifter omfattar löpande bearbetning av nya kunder, kundkontakter, bokning av kundmöten och du kommer tillsammans med teamet och din närmaste ledare att bli utbildad och coachad i smarta säljpitchar och i hur verktyget fungerar.
Du förväntas även:
• Du har en inre drivkraft att alltid vilja göra kunden nöjd och nå bra resultat
• Du är van vid att knyta nya kontakter och vid att skapa affärsmöjligheter.
• De personer du kommer att prata med är ofta högt uppsatta chefer, så du både talar och skriver flytande svenska men även behärskar engelska.
• Arbeta konsultativt och rådgivande gentemot kund.
• Älska att jobba med högt i tak och viljan att göra det lilla extra.

Din Profil
Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning samt minst tre till fem års erfarenhet av arbete inom försäljning. Du ska ha goda datakunskaper, intresse applikationer och lösningar.
Vi ser helst att du har
• en vana av kundpresentationer
• erfarenhet av att arbeta med teknisk försäljning
• arbetat med att sälja digitalteknik/konsulttjänster
Som person är du:
• ambitiös, självgående och initiativtagande
• positiv, kreativ och problemlösande
• analytisk, målmedveten och strukturerad

Erbjudande
Vi erbjuder:
• Ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö
• Marknadsmässig grundlön och säljbonus
• Placering i Centrala Stockholm
• Heltid
• Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan
Vill du veta mer?
Du är välkommen att kontakta Thomas Wilander på Swesale Rekrytering och bemanning AB. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningarna via mail, använd istället länken som du finner i annonsen, Sök tjänsten redan idag, då vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.
www.swesale.se

Kategori

Besöksbokare

Sista ansökningsdag

2018-01-25

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Thomas Wilander

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!