Smartdocuments söker säljare som drivs av utmaningar!

Om Tjänsten
Smartdocuments har nu siktet inställt på ytterligare tillväxt och söker därmed en ambitiös och förtroendeingivande säljare. I rollen som säljare hos smartdocuments ansvarar du självständigt för hela säljprocessen från ax till limpa, från prospektering av potentiella kundmöten till bokning av möten och slutförande av affären.
Du som har erfarenhet av och passion för komplex försäljning mot företagsvärlden och dessutom är en orädd person med en pedagogisk ådra är som klippt och skuren för rollen.

Dina Arbetsuppgifter
Som säljare på smartdocuments kommer du att ansvara för hela säljcykeln med slutmålet att införskaffa nya kunder och öka bolagets omsättning och lönsamhet i egen regi. Arbetsuppgifterna innefattar men är inte begränsade till:
- Prospektering av nya potentiella kunder
- Boka egna kundmöten samt genomföra dessa
- Självständigt driva säljcykeln från ax till limpa samt vidareutveckla etablerade kundrelationer

Din Profil
För att passa för rollen tror vi att du har erfarenhet av och trivs väl med att driva säljprocesser självständigt sedan tidigare, troligtvis har du arbetat med komplex företagsförsäljning i ett par år och söker nu chansen att utvecklas vidare i din roll. Har du tidigare erfarenhet av försäljning mot offentliga verksamheter ses detta som starkt meriterande.
Som person är du naturligt kontaktsökande, orädd inför utmaningar och trivs med att arbeta under parollen frihet under ansvar. Du är starkt resultatorienterad och har en utpräglad affärsfokus. Då smartdocuments arbetar med komplexa produkter tror vi också att du har ett pedagogiskt sinnelag och stimuleras av att guida dina kunder genom alla steg i säljprocessen.

Erbjudande
Som anställd hos Swesale erbjuds du alltid trygga villkor genom kollektivavtal. Vidare erbjuds du en bra marknadsmässig lön samt goda att påverka din lön via provision. Smartdocuments vision är att växa såväl i Sverige som i resten av norden och för rätt person finns möjligheten att utvecklas till en roll som försäljningschef.

Om Företaget
”Att förse människor med innovativ programvara för att skapa dokument var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.” Det är Smartdocuments vision.
Med kontor i Nederländerna, Tyskland och Sverige har SmartDocuments över 20 års erfarenhet som expert på området kundkommunikation, automatiserad dokumentgenerering och hantering av dokumentmallar. Installerad i 72 länder och på 18 språk, används SmartDocuments dagligen av 500 organisationer med fler än 200.000 användare.

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer.
Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.
www.swesale.se

Kategori

Account Manager

Sista ansökningsdag

2018-02-02

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!