Kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse sökes!

Om Tjänsten
Har du ett tekniskt intresse och samtidigt brinner för service och att hjälpa andra människor med frågor och funderingar? Perfekt, då har vi tjänsten just för dig!
Swesale söker just nu teknikintresserade och drivna kundtjänstmedarbetare för vår kunds räkning. Vår kund är en av nordens största kundtjänstorganisationer som sköter kundtjänstverksamheten åt andra företag, där bland annat en av världens största och ledande leverantörer av smartphones, surfplattor och datorer.

Dina Arbetsuppgifter
I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer kundärendena främst att ske via telefon men även via mejl. Du kommer att arbeta i härliga team i en trevlig och social miljö.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
• Ta emot inkommande samtal från befintliga kunder
• Hjälpa kunderna med att svara på frågor kring exempelvis smartphones eller annan hårdvara
• Söka i systemen och ta fram relevant information för att lösa problem
• Ge service i världsklass och alltid göra ditt yttersta för att din kund ska bli nöjd
Kontoret ligger i centrala Stockholm, en kort promenad från Sankt Eriksplan. Uppdraget är en heltidstjänst på 80-100% där öppettiderna är 08:00-20:00 måndag till söndag. Konsulterna arbetar efter ett rullande schema, vilket betyder att det kan variera från månad till månad.
Att ha erfarenhet av kundservice är meriterande men inget krav, för oss är det viktigare hur du är som person. Blir man anställd som konsult av Swesale är målet att efter en tid gå vidare och bli anställd av vår kund.

Din Profil
Vi söker dig som
• Har en gymnasieexamen
• Har goda kunskaper i svenska och engelska
• Har ett tekniskt intresse
• Är engagerad och positiv
• Är kommunikativ och serviceminded

Erbjudande
Att arbeta som konsult hos vår kund innebär att du blir en del av ett härligt och drivet team på ett stort internationellt företag med goda karriärmöjligheter. Vi arbetar efter kollektivavtal och erbjuder tre veckors betald utbildning för att ge konsulten bästa möjliga förutsättningar.

Ansökan
Har du några frågor gällande tjänsten som kundservicemedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Sophia Hansson på bemanningswesale@swesale.se. Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer.
Välkommen med din ansökan!

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.
www.swesale.se
SÖKORD: kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundservicemedarbetare, inbound, service, kundsupport, kundbokare, mötesbokare, butik, ordermottagare, innesäljare, säljare, callcenter, telemarketing, TM, telefonförsäljare, telefonsäljare.

Kategori

Kundsupport/kundtjänst

Sista ansökningsdag

2017-10-28

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sophia Hansson

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Fyll i formuläret nedan eller ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Håll dig uppdaterad på våra nya tjänster.

Följ oss genom att klicka på ikonerna nedan!