Teknisk säljare till D&E Bearings Norra distrikt!

Om Tjänsten
D&E Bearings AB är en av de främsta leverantörerna av glidlager, ledlager och rullager i norra Europa. Företaget startades 1966 och drivs idag av tredje generationen. D&E Bearings är lokaliserade i Tumba strax söder om Stockholm och har idag 12 st anställda fördelade på försäljning, inköp/admin samt lager. Företaget finns även representerat i Finland samt har återförsäljare i Polen.
Företaget bedriver industriell försäljning och dess produkter används exempelvis för hydraulik, inom skogsmaskiner samt truckar. Kunderna utgörs av både mindre och större företag samt inbyggande företag och återförsäljare.

Dina Arbetsuppgifter
Nu söker D&E Bearings en teknisk säljare som vill vara med på en otroligt spännande tillväxtresa på ett familjärt och välrenommerat företag. Som utesäljare på D&E Bearings arbetar du målinriktat och strukturerat och kommer själv att utveckla försäljningen och ansvarar för bearbetningen av nya och den befintliga kundplattformen i det Norra distriktet som innefattar Stockholm till Kiruna.
Du kommer vara ute hos kunderna ca 4 dagar i veckan och genomföra ca 9 -12 kundbesök per vecka med en kontorsdag där man får möjlighet att bygga på sina interna relationer och kunskaper i en varm och öppen arbetsmiljö.

Din Profil
-Erfarenheter av uppsökande industriell försäljning/branscherfarenhet
-Stort engagemang
-Nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas i rollen
-Känsla för service
-Förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare
-Tävlings- och målinriktad med ett högt driv
-Affärmannamässig
-Trivs med att vara ute på fältet

Erbjudande
-Ett stabilt och välrenommerat företag i branschen
-Arbete med mycket frihet under ansvar
-Stora möjligheter till utveckling
-Platt organisation, korta beslutsvägar, fattar snabba beslut
-Trevlig atmosfär med trevliga sociala aktiviteter
-Marknadsmässig lön
-Tjänstebil
-Pension och försäkring enligt kollektivavtal

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan via ansökningslänken. För övriga frågor vänligen kontakta Thérèse Grivérus på Swesale Rekrytering & Bemanning AB, therese.griverus@swesale.se

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater. www.swesale.se

Kategori

Fältsäljare

Sista ansökningsdag

2017-10-24

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Fyll i formuläret nedan eller ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Håll dig uppdaterad på våra nya tjänster.

Följ oss genom att klicka på ikonerna nedan!