Fältsäljare med teamfokus till Unionen

Om Tjänsten
Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.
Nu söker vi säljare! Här får du arbeta i ett engagerat och stimulerande team med stora möjligheter att öka dina färdigheter inom Unionens verksamheter och inom försäljning.
Unionens säljteam har en mycket bred kompetens om Unionens olika sätt att göra skillnad i medlemmarnas arbetsliv. Kännetecknen för säljteamen är att kunna värva/behålla många nöjda medlemmar och att vi gillar att arbeta med mål som får teamet att nå nya resultat i världsklass.
Säljsektionen består av drygt 40 säljare och tillhör Organiseringsenheten. Du kommer att arbeta i ett nystrartat team på 6 personer som arbetar mot såväl egna som gemensamma mål.

Dina Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag innebär att öka medlemsantalet genom att bearbeta nya potentiella medlemmar. Kontakten med medlemmar sker via fältaktiviteter men kan också komma att innebära innesäljaktiviteter. Ditt uppdrag blir att förmedla vikten av fackligt medlemskap, både på det personliga och samhälleliga planet samtidigt som du belyser Unionens unika fördelar. Du kommer självklart mätas på dina personliga resultat men teamets prestation kommer alltid vara överordnat.

Din Profil
Du kommer att ges de rätta verktygen för att utvecklas kompetensmässigt i din arbetsroll, och samtidigt öppna dörren för nya möjligheter inom förbundet på sikt. Förutom att du trivs med att arbeta i högt tempo i ett härligt team, tror vi att du är:
* Driven och resultatorienterad. Viktigt att du drivs av individuella mål samt att du ser till att gruppen når sina värvningsmål.
* Meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning och kundkontakt via telefon och/eller face to face.
* Bidrar med positiv energi och har lätt för att skapa goda relationer, både inom teamet men också med de medlemmar vi kommer i kontakt med på daglig basis.
* Att det faller sig naturligt för dig att förmedla nyttan i medlemskapet och varför personen i fråga bör vara medlem i Unionen.
* Det är meriterande om du har en bakgrund som förtroendevald i tidigare tjänst.
* Full av energi och flexibilitetens mästare.

Erbjudande
God fast lön och bra villkor i övrigt, bland annat 2 friskvårdstimmar per vecka, 37,5h arbetsvecka

Ansökan
Intervjuer sker löpande.

Om Oss
Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater.
www.swesale.se

Kategori

Innesäljare

Sista ansökningsdag

2017-11-11

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Peter Sundell

Dela

STÄNG

Ge oss ditt namn och nummer så ringer vi dig

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

Jag är jobbsökande
Jag har frågor kring rekrytering och bemanning

SKICKAR

Tack!

Vi återkommer inom kort!

Spontanansökan

Sök jobb på ditt sätt

Vi tycker att det ska vara enkelt att söka jobb och vi är alltid på jakt efter nya kandidater. Det spelar ingen roll vem du är eller hur du vill söka. Fyll i formuläret nedan eller ansök med ditt Facebook eller Linkedin-konto.

Vi kontaktar dig inom kort!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

* Obligatoriska uppgifter

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!